Month: August 2020

Posted in
Posted in

Çfarë duhet të dimë para se të zgjedhim parketin ideal

Tashmë prej vitesh, parketet janë kthyer në një element protagonist, sa i përket dizajnit dhe kompletimit të hapësirave të brendshme. Përse ka ndodhur kjo? Nuk është vetëm modë, pasi materiali i drurit njihet për karakteristikat e tij: me elasticitet të lartë, tejet rezistent, një izolues perfekt termik dhe akustik. Mbi të gjitha, është alternativa më […]

CONTINUE READING Çfarë duhet të dimë para se të zgjedhim parketin ideal 6 min read