Category: Uncategorized

Posted in
Posted in

Çfarë duhet të dimë para se të zgjedhim parketin ideal

Tashmë prej vitesh, parketet janë kthyer në një element protagonist, sa i përket dizajnit dhe kompletimit të hapësirave të brendshme. Përse ka ndodhur kjo? Nuk është vetëm modë, pasi materiali i drurit njihet për karakteristikat e tij: me elasticitet të lartë, tejet rezistent, një izolues perfekt termik dhe akustik. Mbi të gjitha, është alternativa më […]

CONTINUE READING Çfarë duhet të dimë para se të zgjedhim parketin ideal 6 min read
Posted in
Posted in

Wooden Flooring Advantages and Disadvantages: Making the Right Choice

Is it time to replace the flooring of your home in Allen TX? Perhaps it’s covered in stubborn stains due to dirty shoes or scratches from furniture and pets. Was it damaged by the flood? If so, this is also a good reason to replace flooring. If you landed on this guide, we’re guessing that […]

CONTINUE READING Wooden Flooring Advantages and Disadvantages: Making the Right Choice 5 min read
Posted in
Posted in

10 Major Benefits of Wood Flooring, Compared to Other Forms of Flooring

Many people have a tendency to completely overlook Wooden Flooring, because it is initially more expensive than carpet and linoleum; however, you reap many great benefits which outweigh the initial additional cost. Let’s take a look at some of these benefits: 1. Good quality wooden floors last for decades – Whereas many people find themselves replacing carpet […]

CONTINUE READING 10 Major Benefits of Wood Flooring, Compared to Other Forms of Flooring 3 min read