LUMTURI DHE
KOMFORT NË ÇDO VEND

CILËSIE-1
MIQSORËNDAJ MJEDISIT
REZISTENT NDAJ GËRVISHTJEVE
HIGJENIKDHE LEHTËSISHT I PASTRUESHËM
logo-black1-10
DËRRASA MBAJTËSE ËSHTË E PËRBËRE ME FIBËR ME DENSITET TË LARTË
REZISTENT NDAJ SHENJAVE TË MOBILJEVE
logo-black1-13
REZISTENT NDAJ GËRVISHTJEVE NGA PUTRAT
REZISTENT NGA RREZET UV
REZISTENT NDAJ NJOLLAVE
logo-black1-20
CILËSI E-1
logo-black1-4
REZISTENT NGA DJEGIET E CIGARES

logo-black1-24
I SHPEJTË DHE I THJESHTË PËR T'U MONTUAR
logo-black1-3
SIPËRFAQE REZISTENTE NDAJ GËRVISHTJEVE
logo-black1-7
HIGJENIK DHE LEHTËSISHT I PASTRUESHËM
logo-black1-11
MIQSORË NDAJ MJEDISIT
logo-black1-23
I PËRSHTATSHËM PËR NGROHJE POSHTË DYSHEMESË

Produkte Të Cilësisë Së Lartë

Krijijmi i shtresave të letrës që përdoren në prodhimin e parketeve laminat bëhet nga makineri të pajisura me teknologjinë më të fundit.

Newsletter

Merr njoftime për produktet dhe ofertat tona më të fundit.

Thjeshtësi në
shtrimin e parketit.

Kursen  kohë dhe kosto për shkak të karakteristikës së saj të shpejtë dhe të lehtë të fiksimit.

Parkete cilësore që i rezistojnë kohës.

FF001

SOUTH

FF003

BORA

FT005

ZIRCON

FT003

NAJAF

SEE ALL

STONEX

FLOORPAN STONEX Laminate flooring is produced with the European standard AC5 option.

SEE ALL

DELUXE

FLOORPAN DELUXE Laminate flooring is produced in European standards with the option of Class 32 AC4.

SEE ALL

FIX

FLOORPAN FIX Laminate flooring is produced with the European standard AC3 option.

SEE ALL

BOUTIQUE

FLOORPAN BOUTIQUE Laminate flooring is produced with the European standard AC5 option.

SEE ALL

REGISTER