Druri Inxhinierik – Pro apo Kundër?

Ju duhet të merrni në konsideratë të mirat dhe të këqijat e dyshemesë së drurit përpara se të vendosni nëse është zgjedhja juaj më e mirë për projektin e shtëpisë ose zyrës. Eshtë një fakt që dyshemetë e drurit janë tërheqëse dhe nuk mund të mohoet nga askush. Ajo vjen me një madhështi të qëndrueshme. […]

CONTINUE READING Druri Inxhinierik – Pro apo Kundër? 3 min read
Posted in
Posted in

Çfarë duhet të dimë para se të zgjedhim parketin ideal

Tashmë prej vitesh, parketet janë kthyer në një element protagonist, sa i përket dizajnit dhe kompletimit të hapësirave të brendshme. Përse ka ndodhur kjo? Nuk është vetëm modë, pasi materiali i drurit njihet për karakteristikat e tij: me elasticitet të lartë, tejet rezistent, një izolues perfekt termik dhe akustik. Mbi të gjitha, është alternativa më […]

CONTINUE READING Çfarë duhet të dimë para se të zgjedhim parketin ideal 6 min read
Posted in
Posted in

Wooden Flooring Advantages and Disadvantages: Making the Right Choice

Is it time to replace the flooring of your home in Allen TX? Perhaps it’s covered in stubborn stains due to dirty shoes or scratches from furniture and pets. Was it damaged by the flood? If so, this is also a good reason to replace flooring. If you landed on this guide, we’re guessing that […]

CONTINUE READING Wooden Flooring Advantages and Disadvantages: Making the Right Choice 5 min read
Posted in
Posted in

10 Major Benefits of Wood Flooring, Compared to Other Forms of Flooring

Many people have a tendency to completely overlook Wooden Flooring, because it is initially more expensive than carpet and linoleum; however, you reap many great benefits which outweigh the initial additional cost. Let’s take a look at some of these benefits: 1. Good quality wooden floors last for decades – Whereas many people find themselves replacing carpet […]

CONTINUE READING 10 Major Benefits of Wood Flooring, Compared to Other Forms of Flooring 3 min read
Posted in
Posted in

Digital technologies are improving and growing the design industry

Assertively whiteboard error-free growth strategies and intuitive leadership. Dynamically pursue interdependent supply chains after quality applications. Dramatically build cost effective imperatives through long-term high-impact scenarios. Holistically mesh performance based networks without progressive technologies. Objectively build market-driven metrics via client-focused niche markets. Credibly mesh revolutionary architectures after user-centric data. Quickly unleash focused technology with integrated ROI. […]

CONTINUE READING Digital technologies are improving and growing the design industry 1 min read
Posted in
Posted in

Best desks that are stylish and functional with storage space

Assertively whiteboard error-free growth strategies and intuitive leadership. Dynamically pursue interdependent supply chains after quality applications. Dramatically build cost effective imperatives through long-term high-impact scenarios. Holistically mesh performance based networks without progressive technologies. Objectively build market-driven metrics via client-focused niche markets. Credibly mesh revolutionary architectures after user-centric data. Quickly unleash focused technology with integrated ROI. […]

CONTINUE READING Best desks that are stylish and functional with storage space 1 min read
Posted in
Posted in

10 best extendable dining tables to suit your dinner party needs

Assertively whiteboard error-free growth strategies and intuitive leadership. Dynamically pursue interdependent supply chains after quality applications. Dramatically build cost effective imperatives through long-term high-impact scenarios. Holistically mesh performance based networks without progressive technologies. Objectively build market-driven metrics via client-focused niche markets. Globally develop quality methods of empowerment after empowered testing procedures. Objectively supply client-centric paradigms […]

CONTINUE READING 10 best extendable dining tables to suit your dinner party needs 1 min read