LOORPAN NATURAL Dysheme laminat, shtë prodhuar me standarte Europiane të opsionit AC4.

4 anët janë me ulluk dhe garantohen për 15 vjet.

8mm

advanced divider

FR001

VOLGA

FR002

NIAGARA

FR003

NİL

FR004

FIRAT

FR005

AMAZON

FR006

TUNA

FR007

OPAK BEYAZ

Search www.denisa.al

SHOPPING BAG (0)