FLOORPAN DELUXE Dysheme laminat, është prodhuar me standarte Europiane të opsionit AC4.

4 anët janë me ulluk dhe garantohen për 15 vjet.

8mm

advanced divider

FD002

MADAGASKAR

FD003

MALLORCA

FD004

PHUKET

FD005

BURGAZ

FD006

HEYBELI

FD007

JAWA

FD008

BOZCAADA

FD009

GÖKCEADA

FD013

GÖCEK

FD011

AVŞA

FD013

GÖCEK