Floorpan Urban
Dysheme laminat, shtë prodhuar me standarte Europiane të opsionit 32. Class AC4.

Bashkim 4-anësh dhe garanci 25-vjeçare.

8mm

advanced divider

FU001

LOS ANGELES

FU002

SİDNEY

FU003

CHİCAGO

FU004

MİAMİ

FU006

TOKYO

FU007

PEKİN

FU008

ŞANGHAY

FU009

ISTANBUL

FU010

GENOVA