FLOORPAN STONEX Dysheme laminat, është prodhuar me standarte Europiane të opsionit AC5.

Ka veçori higjeno +, bashkim 4-anësh dhe garanci 25-vjeçare.

10mm

advanced divider

FT002

BLACK OPAL

FT003

NAJAF

FT004

BEIG CONCRETE

FT005

ZIRCON

FT006

JASPER

FT007

GRİ BETON