FLOORPAN BOUTIQUE Dysheme laminat, është prodhuar me standarte Europiane të opsionit AC5.

Ka veçori higjeno +, bashkim 4-anësh dhe garanci 25-vjeçare.

8mm

advanced divider

FB001

RİVERA

FB002

LORENZO

FB003

PİCASSO

FB004

DALİ

FB005

DA VİNCİ

FB006

ACAPULCO

FB007

GOYA