FLOORPAN ELITE Dysheme laminat, është prodhuar me standarte Europiane të opsionit AC4.

4 anët janë me ulluk dhe garantohen për 15 vjet.

12mm

advanced divider

FE001

ETİLER

FE002

ULUS

FE003

İSTİNYE

FE004

TARABYA

FE005

NİŞANTAŞI

FE006

FLORYA