FLOORPAN NATURAL FLOORPAN DELUXE Dysheme laminat, është prodhuar me standarte Europiane të opsionit AC4.

4 anët janë me ulluk dhe garantohen për 15 vjet.

10mm

advanced divider

FN003

JAKARTA MERBAU

FN009

LEFKAS MEŞE

FN012

NATURAL ÇAM

FN014

ANTİK BEYAZ

FN016

ALTINKUM

FN017

TÜTÜN MEŞE

FN018

KUM MEŞE

FN019

ALBATROS

FN020

DİBEK MEŞE